Dear future husband

149 dager. 149 dager til jeg får lov til å bli din fru. Jeg kjenner at det kribler litt i magen bare når jeg skriver dette. Fordi jeg klarer egentlig ikke å forstå det, sånn på skikkelig. Men når jeg skriver blir det litt mer virkelig. Det har vært mange ganger jeg har tenkt at dette er en drøm. Men så har jeg våknet, og så har det vært sant allikevel. Jeg føler meg så heldig som skal få lov til å dele resten av livet mitt med deg. Jeg er så heldig som får lov til å elske, og bli elsket av deg. 

Når klokken er 03 AM og jeg ligger våken, tenker jeg på deg. Jeg tenker på hvor takknemlig jeg er for at jeg har møtt ett så nydelig menneske som deg. Ett menneske som har så mye omsorg, varme og kjærlighet til alle rundt seg. Du er ett forbilde for meg. Måten du møter mennesker på. Måten du ser mennesker. Måten du ser meg.

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få oppleve en kjærlighet som denne. Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle klare å lære meg å elske, og å lære meg å bli elsket. Sammen med deg lærer jeg meg dette, litt etter litt. Det er fint. Det er godt.

Jeg tenker på at jeg om 149 dager skal få lov til å leve hver dag sammen med deg. Jeg gleder meg til å våkne opp med deg. Lage middag sammen. Timesvis med samtaler om alt mellom himmel og jord. Gleder, sorger, smerter og lykke – sammen. Oss to. Ikke bare du og jeg – men vi.

Hadde noen sagt til meg for 10 år siden at jeg kom til å møte en som deg i ung alder og at jeg senere skulle gifte meg med deg i en alder av 21, ville jeg nok rista på hodet og tenkt at vedkommende var fullstendig gal. For aldri i livet om jeg trodde på at jeg en dag ville møte en mann som kunne tåle, like og elske meg. Aldri i livet om jeg trodde at noen i det hele tatt ville tilbringe livet sitt sammen med ei som meg. Men her sitter jeg da. Med hodet og tankene i bryllupsplanlegging. Med brudekjolen hengende klar. Med hjertet og hodet klar til å bli din – for alltid. Livet slutter aldri å overraske. Aldri. Jeg gleder meg til å se hva Gud har i vente for oss.

Så dear future husband: Takk for at det er meg du vil ha. Takk for at du er du. Hver dag med deg er verdt det. Selv de tyngste dagene gjør du verdifulle for meg. Fordi jeg ikke er alene. Fordi det er jeg og du – fordi det er vi. ♥

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM HER

fruvold

22 år ung dame, gift, opprinnelig fra Nord-Norge, men bosatt i Oslo.

4 kommentarer om “Dear future husband

  1. Hei Tupsi! Har ikkje så mange ord.. Men vet:
    Å elske av hele hjertet lindrer det meste av smerte. ❤
    Glede meg enormt mye på dokkers vegne. Sende hjertevarme og en stoooor klem!

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s