GOD NOK.

05.00. Våkner. Reiser meg opp av senga. Reiser meg opp av senga alt for fort. Blodtrykksfall. Rommet spinner rundt meg. Setter meg ned i senga igjen. 05.05. Reiser meg igjen. Tusler ut på badet. Møter blikket mitt i speilet. Møter meg selv med morratrynet og håret til alle kanter. Blir smålig kvalm. Blir stående en stund og bare se meg selv i speilet. Deretter leser jeg hva det står på det bildet vi har stående på badet: DU ER BRA! Ler litt for meg selv. Kan ikke akkurat skrive under på at jeg føler meg så bra her jeg står. Men jeg leser det igjen.

Forteller meg at jeg er bra. Forteller meg at jeg er god nok. Hver morgen. Det føles langt i fra sant. Men jeg må gjenta det. Må la det få bli en sannhet i mitt liv. For det er jo sant sånn egentlig. Det er bare følelsene mine som spiller meg ett puss. Følelsene mine som forteller meg noe annet. Følelsene som fyller meg med alle disse løgnene. Alle disse tankene som sier meg at jeg er udugelig. Alle disse tankene som sier at jeg ikke er god nok. Alle disse tankene som forteller meg at jeg ikke er verdt en dritt. Men det er jo ikke sant. Jeg er god nok. Du er god nok. Og dette uansett hvordan du føler deg klokka 05 på morningen. Uansett hvordan du føler deg kl 17 på ettermiddagen. Uansett hva andre har fortalt deg. Uansett om sosiale medier prøver å si deg at du burde fikse på så mye. Uansett om du har toppkarakterer på skolen, eller om du bruker dagene til å ligge i senga. DU ER GOD NOK. Og det akkurat som du er.

God nok
jeg?
jeg er jo bare ett menneske
med feil
mangler
og skavanker
prøver å gjøre mitt beste
men jeg strekker ikke til

God nok
jeg?
men det er jo så mange som er
flinkere
det er jo så mange som er
penere
enn meg..

La det få bli en daglig rutine at du fyller deg med sannheter i livet ditt. La det få bli en daglig rutine at det første du gjør når du står opp og ser deg selv i speilet, er at du forteller deg selv at du er god nok. At du er bra nok akkurat som du er. Ikke bli stående og fokuser på alt du kunne gjort annerledes, eller alt du kunne endret på. Tro meg, det har jeg gjort og det gjør jeg så alt for mange ganger. Det fører virkelig ikke noe godt meg seg. Bare dritt. La oss øve oss på å bli tryggere på oss selv, akkurat som vi er. La oss øve oss på å bli stolt av både våre styrker og svakheter. La oss prøve å bli litt og litt mer glad i oss selv. Det er nok ikke gjort over natten. Men det er vel ikke umulig?

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM HER 

fruvold

22 år ung dame, gift, opprinnelig fra Nord-Norge, men bosatt i Oslo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s