På farten

06.00. Morgenkaffe. Sitter her trøtt som bare juling. Det ble en søvnløs natt i natt. Timene gikk så sakte. Tankene mine ville ikke gå til ro. Så nå sitter jeg her da. Morgenfuglen selv, som er litt for sliten og litt for trøtt.

06.30. På vei ut av døra. Med en bag som ikke er riktig justert på ryggen, og som gnager mot ryggraden. Gud har åpnet alle sluser i Oslo i dag. Det bøtter ned. Kjenner jeg er glad for at jeg skal reise vekk. Forhåpentligvis er snøen borte når jeg kommer tilbake. Det er i alle fall lov å håpe.

07.00. På plass på flytoget. Det er mange folk her. Roen fra i morges har blitt byttet ut med masse mennesker, stress og kav. Blir sittende å drømme meg vekk. Plutselig er vi fremme på Gardemoen.

07.30. Sikkerhetskontrollen gikk heldigvis greit. Selv om jeg har gjort dette tusen ganger før, blir jeg alltid litt stressa. Det kryr av mennesker som skal alle mulige steder i verden. Hjem fra påskeferie, tilbake til hverdagen, på jobbreise eller på ferie.

08.00. Landa med rompa mi i det harde flysetet. Klar for å komme nordover. Hjemover. Hjem til mamma. Hjem til lillesøster. Hjem til rommet mitt. Hjem kjære hjem.

Nå skal jeg koble ut. La kreativiteten få blomstre. Skrive litt dikt over skyene. Kanskje lese om jeg klarer å finne roen. I alle fall skrive. Jeg er som regel mest kreativ på farten, eller på reise. Kanskje det er alle inntrykkene som gjør at kunstneren i meg våkner til liv. Ikke vet jeg.

fruvold

22 år ung dame, gift, opprinnelig fra Nord-Norge, men bosatt i Oslo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s