Plankebyen

Befinner meg i Fredrikstad akkurat nå. Kom hit i går. I dag kommer fosterfamilien min hit. Det ser jeg skikkelig frem til. Og for ikke å snakke om fredagen da, når min kjære Andreas kommer. Det blir fint.

I går tuslet jeg bare rundt i Gamlebyen. Det var strålende sol, og fuglene kvitret. Så utrolig fredelig. Så utrolig deilig. Godt med en dag helt for seg seg faktisk.

Jeg elsker Fredrikstad. Det er en så vakker by. Passe stor, passe liten. Likevel blir jeg så forbauset når jeg kommer tilbake hit, som litt mer voksen. Er det byen som har krympa? Eller er det jeg som har blitt eldre? Når jeg var yngre virka alt så stort.

Nå skal jeg gå på kafe, og ta meg en kaffe. Og skrive litt. Helt for meg selv. Som en fremmed i folkemengden. Alene i rushet. Det er digg det. Liker veldig godt følelsen av å kunne trives i eget selskap. Det klarte jeg nesten aldri for noen år siden. Nå elsker jeg det. Må bare finne de plassene der jeg klarer å finne roen. Må finne de plassene der jeg kan være, uten å kjenne på ett behov for å flykte fra meg selv.

fruvold

22 år ung dame, gift, opprinnelig fra Nord-Norge, men bosatt i Oslo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s