Om jeg faller

Jeg klatrer. Høyt der oppe. Tør ikke å se ned. Er så redd for å falle. Forsøker å ta ett rolig steg av gangen. Det er mer enn nok. Hvis ikke risikerer jeg å falle. Blikket mitt er festet rett foran nesen på meg. Våger ikke å se lengre enn til neste grein. Til neste holdepunkt, hvor jeg kan klamre meg fast. 

Jeg lurer på om du står der nede fortsatt. Du sa du skulle være der, for å ta i mot meg om jeg falt. Jeg er så redd for at at du har gått din vei. Jeg er så redd for at du har tuslet bort siden jeg bruker så lang tid. Er du der fortsatt? Står du der, klar til å ta meg i mot?

Om du fortsatt er der:
Er du sterk nok til å ta meg i mot om jeg faller?
Eller risikerer jeg å knekke oss begge to? 

fruvold

22 år ung dame, gift, opprinnelig fra Nord-Norge, men bosatt i Oslo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s