Avkobling hjemme i nord

Torsdag satt jeg meg på flyet på tur hjem til Nord-Norge. Det ble en nokså spontan tur, siden jeg bestemte meg for for å reise på tirsdag. Planen var egentlig at jeg ikke skulle hjemover før midten/slutten av juli. Men hjemlengselen meldte seg, og midten av juli føltes plutselig alt for lenge. Behovet for en avkobling fra storbyen, behandling og daglidagse plikter meldte seg, så da reiste jeg. Det er jeg glad for at jeg gjorde.

Det er godt å være hjemme. Godt med litt lange dager, få mat på bordet, og bare bruke tid med mine nære. For ikke å snakke om hvor deilig det er å kunne kjenne lukta av en litt friere natur, være omringet av fjell og hav, og kjenne litt på stillheten her i bygda.

a26f9a8b-73e8-4559-b6a6-ec04ed6f3f1d
Johanna og Anne-Kristi kom en tur på besøk,så koselig å bare skravle, ta opp det tapte, snakke om her og nå og om veien videre. Litt mimring ble det også, siden vi tre gikk i klasse sammen på Sygna VG3.
37ce4e1a-14c2-4ea2-a7bf-6c1a83d752a8
Anne-Kristi har tatt ferieuke her i nord, for 2. året på rad. Satser på at hun kommer neste år også. Du gjør vel det – eller??
367a99b6-fa42-43cc-a1f5-d73267564c1b
Fine, flotte, gode, herlige – ærlige og nydelige jenter.

95d26e96-7f00-46a6-83d2-78d04e3e59b2

♥♥♥ takk for besøket

Reiser hjem til Oslo igjen på søndags kveld. Før den tid er det både konsert, misjonærinnvielse i forsamlinga her hjemme, avslapning, og møte med presten som skal vie meg og Andreas. Men mest av alt skal jeg slappe av, og nyte helgen sammen med mamma, pappa og lillesøster. Prøver å koble av mest mulig. Vet at når jeg kommer tilbake til Oslo er det mye som venter på meg. Både med innspurt av behandling, pluss at jeg skal i bryllup til et vennepar av meg. Så må spare litt krefter mens jeg kan.

Ønsker dere alle sammen ei best mulig helg. Håper dere tar dere tid til å hvile og slappe av, om dere kjenner at dere har behov for det. Gjør noe som gir energi. Bruk litt tid sammen med mennesker som du er glad i. Eller gjør noe helt alene – bare i ditt eget selskap. Det også kan være skikkelig deilig. Det har jeg lært meg.

Om du vil følge meg på instagram kan du gjøre det HER. 

fruvold

22 år ung dame, gift, opprinnelig fra Nord-Norge, men bosatt i Oslo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s