Pakke og flytte

a74cfb22-6621-46e4-9bdc-0b33dd1b59643230bdd0-991a-4d53-839b-e77e2a5c59285d507144-92ba-460a-9f20-3154fa61b3d907e0383f-fe60-4938-8f46-6eecafc716af9d530b3b-8776-456f-8cf0-9aa499de6dc2

Jeg driver å pakker og styrer for tiden. Andreas kommer hit til Oslo om et par uker for å kjøre flyttelass. Jeg merker jeg blir så emosjonell av hele pakke/flytte prosessen. Delvis fordi forandringer er skummelt, delvis fordi det er skikkelig slitsomt å drive å pakke og flytte, delvis fordi det ligger så sykt mye under der igjen. Men mest fordi alt er ett ork for tiden. Da blir det liksom ekstra slitsomt å styre med det. Men må man så må man.

Når jeg pakker tingene mine ned i esker, kommer minnene frem igjen. Minnene om alle gangene jeg har flyttet i løpet av mitt liv. Det er så sårt. Jeg er på en måte blitt så vant til å flytte at en skulle tro at det ikke var noe stress, men likevel blir det så utrolig emosjonelt.

Det er rart å skulle flytte fra en plass som endelig har blitt «hjem». Det er rart å skulle flytte bort i fra gater som endelig kjennes som «mine». Det er trist å skulle forlate den beste lokalbutikken i hele byen, forlate flotte ansatte som alltid får humøret mitt litt bedre.

Heldigvis flytter jeg ikke så langt. Jeg og Andreas har bestemt oss for å bli i Oslo til høsten. Det kjennes litt tryggere. Bytter bydel, og bosted, men flytter likevel ikke vekk fra det hjelpeapparatet mitt her, nettverket i kirka, og mine fine gode venner. Forandringer, men likevel litt mindre forandringer enn tidligere tenkt. Det kjennes litt tryggere om ikke annet.

Jeg er glad for at jeg skal bli i Oslo. Begynner å bli så glad i denne byen her. Mest av alt er jeg glad i menneskene som er i den. De er fine. Oslo er også fin. Men de gjør byen enda finere.

fruvold

22 år ung dame, gift, opprinnelig fra Nord-Norge, men bosatt i Oslo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s