Oslo lufthavn

Jeg fikk ikke sove i natt. Ikke i det hele tatt. Ikke at jeg pleier å gjøre det når jeg skal ut å fly forsåvidt. Så nå sitter jeg her da, på Gardemoen, med kaffekoppen i hånda, og teller timer til jeg er hjemme i Kårvika. Krysser alt som krysses kan på at det ikke blir noen forsinkelser. Det orker jeg ikke. Nå vil jeg bare hjem. Hadde forresten 5 kg overvekt, men slapp heldigvis å betale. Det var snilt av han fyren bak skranken.

fruvold

22 år ung dame, gift, opprinnelig fra Nord-Norge, men bosatt i Oslo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s