Den største dagen i mitt liv

ALLE BILDER ER TATT AV FOTOGRAF BJØRG UELAND 

Den 04.08.18 giftet vi oss. Dagen gikk over all forventning. For en glede å få feire kjærligheten min til Andreas sammen med både venner og familie. Nervene var selvsagt på plass, og jeg tror ikke det er en underdrivelse når jeg sier at kroppen min rista seg gjennom sånn ca hele vielsen. Men det var så fint likevel. Følte at hele dagen fikk ett skikkelig personlig preg, og at både vielsen og festen sa noe om hvem vi er, hva vi betyr for hverandre, hva vi tror på, og hvem vi har i livet vårt.

Andreas hadde fått i oppdrag å fikse min brudebukett og bukettene til brudepikene. Jeg skulle ikke vite noe om den, før jeg fikk den levert på selve dagen. Og flink som han er, imponerte han, og sørget for at både jeg og brudepikene ble meget fornøyde.

Det er så mange inntrykk som fortsatt holder på å synke inn, til og med to måneder i etterkant av bryllupet. Men for en dag, og for en mann. Det føles egentlig fortsatt litt uvirkelig, og jeg kjenner meg som den heldigste i verden som får dele livet mitt med han.

fruvold

22 år ung dame, gift, opprinnelig fra Nord-Norge, men bosatt i Oslo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s