Desembertanker

Nå kommer jeg enda en gang innom for å si takk for sist, og forhåpentligvis har dere ikke glemt meg helt. Bloggen har forsåvidt heller ikke vært glemt, men nok en gang nedprioritert. Helsa først, sånn er det bare. 

Men som jeg savner å skrive. De siste månedene har det blitt særdeles lite av det. Hvorfor? Delvis fordi det har vært så vanskelig å finne ordene, og delvis fordi det har vært litt (ganske mye) kaos i hodet og i noen deler av livet mitt. Men slapp av, jeg er ved godt mot. Eller, så godt som en kan være under omstendighetene som er. Og jeg forsøker å gjøre det som jeg alltid har forsøkt å gjøre – nemlig å ta en dag om gangen. 

Det har vært mange som har spurt og lurt på hvordan det går, og hva jeg driver med for tiden. Først må jeg bare si tusen takk for at dere spør, og for at dere tenker på meg, det er veldig koselig. 

Kort sagt så driver jeg å jobber med meg selv, på fulltid. Det er vel egentlig det jeg driver med for tiden. Og oppi alt det forsøker jeg å ha overskudd og energi til å tilbringe litt tid med venner og familie. Også prøver jeg å være litt ute i skog og mark. Det er ofte enklere sagt enn gjort. Men jeg prøver, og jeg klarer det av og til. Og det er godt nok. Jeg øver meg på å ikke få dårlig samvittighet når jeg ikke klarer annet enn å ligge på sofaen og puste. Det er godt å merke at jeg blir bedre kjent med meg selv, og mine begrensninger. Ikke minst at jeg merker at jeg blir flinkere til å sette sunne grenser for meg selv. Det gir faktisk skikkelig mestringsfølelse. Noe som er veldig deilig. 

Det er vel ikke til å stikke under en stol at det er desember, advent, og snart juleferie? Ganske umulig å ikke få det med seg. Med mindre man går i full isoloasjon. Og det er vel ikke akkurat ønskelig. Jeg personlig er absolutt ingen fan av julen, egentlig fordi den alltid har vært ganske vanskelig. Men den kommer, og jeg skal sørge for at jeg får en best mulig jul. Så gjelder det å huske på at også i desember og juletiden, er man menneskelig. Lytt til behovene dine, og tenk over hva du eller andre rundt deg kan gjøre for at du skal kunne ha det best mulig. Det har vært til stor hjelp for meg, og har bidratt til å ta vekk litt av den store juleskrekken. 

Jeg er så heldig som skal feire jul sammen med svigerfamilien på Jæren for første gang. Noe jeg tror blir veldig koselig. Det blir forresten første julen jeg og Andreas også feirer sammen, så det også er jo egentlig veldig stas. 

Vel, det var det for nå. Vi blogges. 

fruvold

22 år ung dame, gift, opprinnelig fra Nord-Norge, men bosatt i Oslo.

En kommentar om “Desembertanker

  1. Stå på Tonje, jeg heier på deg 👍
    Livet er ingen dans på roser, men en enorm berg og dalbane. Greia er bare om hvordan du velger å kjøre karusellen 😀 Det vil du og mannen din finne ut av etter hvert ❤😃
    Lykke til videre i livet 😃

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s