Mens dette året nærmer seg slutten…

2018 er snart forbi. Dette året har sannelig bydd på mye, på godt og vondt. Det har vært en god del prøvelser, og utfordringer. Jeg har kjempet mot meg selv, og jeg har kjempet for meg selv.

Jeg har blitt bedre kjent med mine svakheter og styrker. Lært meg bedre å håndtere dårlige dager, og blitt flinkere til å sette ord på det som gjør vondt. Jeg har pratet om det som har gjort vondt, selv når det har virket håpløst. Og jeg har bearbeidet en del av det vonde, selv om det har kostet.

Jeg har også lært meg å sette pris på de små tingene i livet. Det har flere ganger vært mitt holdepunkt. De små glimtene som jeg ofte har slitt med å ense. Men nå har jeg lært meg å se,og føle glede av de små ting. Det har vært vakkert å få oppleve. Og det har vært nødvendig når omstendighetene og livet har vært vanskelig og tungt.

I løpet av 2018 har jeg i tillegg blitt kjent med mennesker som har vist seg å være en støtte, og en glede i hverdagen min. Jeg har fått se og erfare mye godhet i praksis, av både familie, Andreas, venner, og mennesker i helsevernet. Jeg har konkludert med at mennesker trenger mennesker, meg inkludert.

Det største som har skjedd dette året var nok uten tvil den 04.august, da jeg giftet meg med min aller kjæreste. Å få elske, og bli elsket er fantastisk. Og å ha en som kjemper sammen med meg, og som står sammen med meg gjennom alt, det er sannelig en velsignelse.

Jeg har falt, mange mange ganger. Og jeg har reist meg, gang etter gang.

Opplevelser og reiser har jeg også fått oppleve dette året. Både venninnetur til Hawaii og bryllupsreise til Kroatia. For ikke å snakke om turer til familien i nord, til svigers på Jæren, og på besøk til mine kjære søstre.

Ett nytt år banker snart på døren. Ikke orker jeg å ha noe nyttårsforsetter, det blir jeg bare sliten av. Jeg vil heller fortsette med å sette meg små delmål, og jobbe mot de. Jeg aner ikke hva 2019 vil bringe. Og det er egentlig ikke så viktig heller. Jeg skal fortsette å ta en dag av gangen, og bruke tid med de som gjør meg godt.

Jeg vil takke alle dere som har gjort 2018 best mulig. Jeg vil takke alle dere som har støttet meg og heiet på meg. Selvsagt vil jeg også takke alle dere som følger meg gjennom sosiale medier, som byr på dere selv, og som setter pris på at jeg deler noe i fra mitt liv.

Ikke minst vil jeg takke dere som alltid har troa på meg. Det betyr mer enn jeg kan si med ord. Tusen takk.

Sender de beste ønsker til alle dere der ute for året som kommer. ❤️

fruvold

22 år ung dame, gift, opprinnelig fra Nord-Norge, men bosatt i Oslo.

2 kommentarer om “Mens dette året nærmer seg slutten…

  1. Ser skikkelig opp til deg som klarer å fokusere på det positive! Håper du fortsetter og at dette året blir et godt et for deg ❤

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s