Nyttårsaften

Skal jeg være helt ærlig, så har jeg egentlig aldri vært noe fan av nyttår og nyttårsfeiringer. Jeg har egentlig alltid syntes at det har vært litt oppskrytt, samtidig som det de siste årene egentlig har vært ganske kjipt, vanskelig og krevende. Denne nyttårsfeiringen vi hadde nå, er den første nyttårsfeiringen som jeg faktisk har gledet meg til. Jeg og mannen var invitert til å feire nyttår sammen med tre venner, så dermed var vi en fin liten gjeng. Det passet egentlig midt i blinken. Jeg synes at det er så mindre krevende når vi er færre folk, og slipper å sitte å rope til hverandre, for ikke å snakke om all small talken som man unngår, hehe.

Svigersøsteren min fikset hair og makeup. Og jeg ble så fornøyd!
Altså se!!
Vi droppa kalkunen, og gikk for tapas. Det er virkelig noe av det beste jeg vet.
Stjerneskudd og raketter. Godt nytt år!


Håper dere hadde en best mulig dag. Enten dere tilbringte den alene hjemme i senga, eller med familie, kjæreste eller venner,

❤ Tonje Vold

fruvold

22 år ung dame, gift, opprinnelig fra Nord-Norge, men bosatt i Oslo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s