Ny uke, ny psykolog og nye muligheter?

Denne uken kom litt plutselig. Helgen var jo her nettopp. Kjennes litt ut som at jeg kom snublende inn i den nye uken. Men det er kanskje ikke så dumt?

Denne uken inneholder så mangt. Jeg har en god del samtaler med ulike behandlere & støttepersoner, legetime, time på nevrohabiliteringen i forhold til justering av epilepsimedisinen jeg begynte på i høst. For ikke å snakke om at jeg skal ha min første time hos min nye behandler på en ny DPS.  Den forrige psykologen jeg hadde på DPS`en funka det ikke så bra med og nå har jeg blitt flytta over til en annen DPS som ligger i min bydel. Noe som egentlig er bra, fordi reiseveien da blir kortere.

Jeg må være så ærlig å si at jeg har hatt veldig blandede følelser rundt det å skulle starte hos ny psykolog. Det var ikke helt klaff med den forrige (mildt sagt), så jeg kjenner at det satte en ganske stor stuck i meg. Relasjoner og tillit er jo aldri en enkel sak, og noe som tar tid, derfor gjorde det nok ekstra vondt når det ikke funka slik som det burde mellom meg og hun forrige. At det er en god match er jo faktisk alfa og omega når det kommer til det å skulle klare å åpne seg og være mottakelig for hjelp.

Jeg har forsøkt å si til meg selv at selv om det ikke gikk slik som jeg ville med min forrige behandler, trenger ikke det å bety at det vil bli likt denne gangen. Jeg krysser alt som krysses kan, og ber til høyere makter om at han jeg nå skal starte hos er ålreit, og at vi to kan få ett tillitsforhold på sikt.

Ellers så går jo dagene i Oslobyen. Helga suste avgårde, og inneholdt mye tid til venninner (noe som jeg har lengta mye etter i det siste), i tillegg så hadde jeg lovsangstjeneste i kirka på søndag, dermed gikk stortsett hele søndagen til det. Men guri, for en utrolig fin dag, og helg.

Mamma Laila skal på kurs i byen fra tirsdag til onsdag, dermed får jeg truffet henne også litt, og det er virkelig ett stort lyspunkt denne uken. Ja, også har jo mannen i huset bursdag på lørdag, og det må jo selvfølgelig feires! Ellers så skal jeg prøve å få gjort unna litt sånn kjipe småting, slike ting som jeg har utsatt alt for lenge. Det må vel gjøres snart tenker jeg..

Ønsker dere en best mulig uke. Gjør noe godt for deg selv og for de du har rundt deg. Gå en tur, inviter en venn på kaffe, eller kanskje gi ett smil til en fremmed?

❤ Tonje

fruvold

22 år ung dame, gift, opprinnelig fra Nord-Norge, men bosatt i Oslo.

2 kommentarer om “Ny uke, ny psykolog og nye muligheter?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s