Spørsmålsrunde

Jeg ser at jeg har fått en del nye lesere på bloggen, og en del nye følgere på instagram. Jeg får nesten daglig spørsmål om alt i fra hverdagslige ting, og spørsmål om det å være i recovery fra en spiseforstyrrelse, og om hvordan det er å dele så åpent og ærlig som jeg gjør om en del ting innenfor psykisk helse. Derfor tenkte jeg at jeg skulle kjøre i gang en liten spørsmålsrunde, og svare på noen av de spørsmålene jeg allerede har fått. I tillegg så tenkte jeg at det var en fin anledning til dere å bli litt bedre kjent med meg, og til å stille meg spørsmål om det er noe dere lurer på.

Så om det er noe du har lyst til å spørre om, noe du lurer på, eller om du bare har lyst til å bli litt bedre kjent med meg, så kan du sende inn spørsmål enten her i kommentarfeltet på bloggen, på melding eller på storyen min på min instagram , min facbookgruppe, eller eventuelt på mail.

Jeg kommer til å samle opp noen av de spørsmålene jeg allerede har fått, spørsmål jeg får ofte, og de spørsmålene som kommer inn. Jeg tenker å svare her på bloggen etterhvert, enten i en video eller skriftlig. Spørsmålene deres blir selvfølgelig anonyme.

fruvold

22 år ung dame, gift, opprinnelig fra Nord-Norge, men bosatt i Oslo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s